Žannas Friskes rehabilitācijas periods vēl nav galā (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Populārā Krievijas dziedātāja Žanna Friske jau sešus mēnešus Losandželosas slimnīcā cīnās ar smadzeņu audzēju, taču beidzot dziedātājas veselības stāvoklis sāk uzlaboties. Friskes veselības uzlabošanos apstiprina arī viņas ģimene un draugi, vēsta «topnews.ru».

Žannas Friskes ģimene un vairāki draugi ziņo, ka dziedātāja jūtas daudz labāk, taču ārsti joprojām nav pārliecināti, ka audzējs atkal neuzliesmos un vēzis neatkārtosies.

Dziedātājai nāksies veikt regulāras medicīniskās apskates un šāda rehabilitācija var ilgt vairākus gadus. Turklāt ārsti uzskata, ka dziedātājas gaidāmais lidojums uz mājām, Krievijā var negatīvi ietekmēt Friskes veselību.

Šobrīd zināms, ka populārā Krievijas dziedātāja jūlijā grasās atgriezties Krievijā.

Sešus mēnešus Friske ārstējās Losandželosas slimnīcā. Viņa dzīvoja pie draugiem, kuri palīdzēja Friskei un veda viņu uz procedūrām, kur viņa tika ārstēta ar eksperimentāliem līdzekļiem. Nesen Amerikā atbalstīt Žannu ieradās viņas māte un Žannas dēliņš. Dziedātāja šobrīd jau var patstāvīgi staigāt, taču viņai ir nopietni pasliktinājusies redze.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu