Grigule darbam EP meklē palīgu, izvirza dīvainus nosacījumus (103)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Eiropas Parlamenta (EP) deputāte Iveta Grigule (ZZS) Latviešu biedrības Beļģijā mājaslapā publicējusi sludinājumu, kurā aicina pietiekties potenciālos palīgus.

«Lūkojos pēc darbinieka nākamajiem pieciem gadiem savam Briseles birojam. Tā kā es EP darbošos EFD grupā, pretendentam nepieciešama pietiekami liela emocionālā noturība :) un laba humora izjūta,» norādīts deputātes publicētajā sludinājumā.

Grigule aģentūrai LETA atzina, ka viņai nepieciešams tehnisks cilvēks ar iepriekšēju pieredzi darbā EP, kurš palīdzētu ar tehniskiem sadzīves jautājumiem ikdienā. «Man nepieciešama palīdzība biļešu un tamlīdzīgās lietās,» sacīja deputāte, piebilstot, ka būtu daudz loģiskāk, ja palīgs dzīvotu Briselē. «Lai zinu, ka viņš jebkurā brīdī būs tur un pieejams.»

«Man ir ļoti daudz piedāvājumu no tiem EP darbiniekiem, kuru deputāti nav ievēlēti. Tie ir bijušie biroja vadītāji, konsultanti, kā arī ieņēmuši citus nozīmīgus amatus. Mūsu grupā «Brīvības un demokrātijas Eiropa» no ievēlētajiem 80% ir jauni deputāti, līdz ar to visi vecie deputātu palīgi izmisīgi meklē darbu. Es esmu apņēmusies darbu dot latviešiem, jo mūsējie šajās struktūrās ir jāievelk iekšā, jāapmāca un jāveido lobija slānis,» sacīja Grigule.

Savukārt vaicāta par atsaucību uz sludinājumu, Grigule norādīja, ka tikko atgriezusies no Briseles, kur piedalījās grupas sapulcē, tādēļ vēl nav informēta par pieteikumu skaitu.

Jau ziņots, ka Grigule vienojusies par sadarbību ar jaunizveidoto EP politisko grupu EFD, liecina grupas prezidenta britu eiroskeptiķu Apvienotās Karalistes Neatkarības partijas (UKIP) līdera Naidzela Faridža izplatītais paziņojums.

Saskaņā ar Faridža sniegto informāciju grupa patlaban apvieno 48 EP deputātus no septiņām valstīm, tostarp Latvijas deputāti ZZS pārstāvi Griguli. Grupā darbošoties arī pārstāvji no Lielbritānijas, Lietuvas, Itālijas, Čehijas, Francijas un Zviedrijas.

Komentāri (103)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu