Smagā avārija netālu no Salaspils: paveras biedējoša aina, neoficiāli zināms iemesls

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Ekrānuzņēmums

Pēc pagaidām neoficiālas informācijas smagā avārija pie Salaspils notikusi, jo plīsusi kravas automašīnas riepa, ziņo portāls «Ogrenet.lv».

Autovadītājs vairs nav spējis savaldīt vairāk nekā desmit tonnas smago automašīnu ar visu kravu, rezultātā baļķu vedējs sagāzies uz sāniem.

Internetā parādījies jauns videomateriāls, kurā redzamas smagās avārijas sekas.

Jau ziņots, ka 22.jūnijā netālu no Salaspils notika ceļu satiksmes negadījums, kurā sadūrās divas vieglās automašīnas, apgāzās smagā automašīna un cieta arī motorollers.

 Neilgi pirms plkst.17 uz autoceļa Rīga - Daugavpils notikusi autoavārija, kur pēc sadursmes ar vieglajām automašīnām apgāzās kravas auto «Volvo», bet pēc tam cieta arī kāds motorollers. Negadījumā cieta divi cilvēki, kuri brauca vienā no vieglajām automašīnām un tika aizvesti uz ārstniecības iestādēm.

Savukārt baļķvedējs, kas bija apgāzies un no kura uz brauktuves bija izbiruši baļķi, uz vairākām stundām bloķēja satiksme virzienā uz Ogri, savukārt virzienā uz Rīgu satiksme notika pa vienu braukšanas joslu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu