Pīrss Brosnans necieš pats sevi Džeimsa Bonda lomā (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Īru izcelsmes kinozvaigzne Pīrss Brosnans, kurš ir filmējies septiņdesmit kino un TV projektos, starp kuriem ir arī «Džeimsa Bonda» franšīzes filmas, atklājis, ka nespēj novērtēt sevi aģenta 007 lomā un ka vērot sevi «Bonda» filmās viņam «sagādā negatīvas emocijas».

Brosnans piedalījies četrās filmās par slepeno aģentu Džeimsu Bondu laika posmā no 1995.līdz 2002.gadam, un tieši šīs lomas viņam atnesa pasaules slavu.

Brosnans atklāj: «Man nepatīk vērot sevi aģenta 007 lomā – es pats sev nešķietu gana labs, un tas sagādā negatīvas emocijas. Manās «Bonda» filmās cīņu ainas šķiet samākslotas, neīstas. Iespējams, ka es kļūdos, bet man šķiet, ka manis atveidotais Bonds ir virspusējs. Varbūt tas saistīts ar manis paša nedrošības sajūtu, spēlējot šo varoni.»

Tomēr aktieris atzīst: «Tieši Džeimsa Bonda loma man ir palīdzējusi būt tur, kur es tagad esmu. Tā ir nenovērtējama dāvana – pateicoties Bondam, es tagad varu veidot pats savas filmas ar savas filmu kompānijas palīdzību.» Pēc Džeimsa Bonda attēlošanas Brosnans piedalījies tādās veiksmīgās filmās kā «Mamma Mia!», «Rēgu rakstnieks», «Tomasa Krauna afēra» u.c.

Brosnans uz Latvijas lielajiem ekrāniem patlaban ir redzams piedzīvojumu komēdijā «Mīlas afēra» («Love Punch»), kurā viņš kopā ar godalgotās aktrises Emmas Tompsones atveidoto varoni piedalās dimantu zādzības afērā. Aktuālajā filmā aktieris Pīrs Brosnans nebaidās pasmieties ne vien par savu vecumu, bet arī par slepenā aģenta Džeimsa Bonda atveidošanu.

Video ar subtitriem latviski:

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu