Kļuvis zināms, kas varētu stāties Circenes vietā (47)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Veselības ministra amatu piedāvāts ieņemt Rīgas Stradiņa universitātes attīstības prorektoram Tomam Baumanim, kļuvis zināms Latvijas Televīzijas Ziņu dienestam.

Baumanis vairāk zināms kā starptautisko attiecību eksperts, savulaik strādājis vēstniecībā Zviedrijā, vadījis ārlietu ministrijas preses centru un NATO atbalsta organizāciju Latvijā.

Jau ziņots, ka veselības ministre Ingrīda Circene šodien ir iesniegusi demisijas rakstu premjerei Laimdotai Straujumai (V), portālu «Apollo» informēja ministres preses sekretāre Aija Bukova-Žideļūna.

«Ņemot vērā atšķirīgo izpratni par veselības aprūpes nozarē būtiskāko un faktu, ka nav tikusi panākta konstruktīva sadarbība neatliekamu uzdevumu izpildē, kā arī to, ka es personīgi nekavējoties nevaru atsākt darbu veselības stāvokļa dēļ, uzskatu, ka turpmāk kopīgs darbs šādā komandā man nav iespējams. Tādējādi, pakļaujoties politiskajam spiedienam, atkāpjos no Veselības ministres amata,» norāda Circene.

Komentāri (47)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu