Daugavas Koncertzālē uzstāsies Aija Andrejeva (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pagājušajā nedēļā ar savām labākajām dziesmām Daugavas Koncertzāli pieskandināja grupa «Menuets». Šonedēļ ar savām labākajām dziesmām uz skatuves kāps Aija Andrejeva, bet jūlija koncertu mēnesi 31.jūlijā noslēgs Intars Busulis.

Īpaši Daugavas koncertzālei veidotajā programmā «Soļi» Aija Andrejeva iekļāvusi savas iemīļotākās dziesmas no iepriekšējos gados izdotajiem albumiem. Kopā ar radošo komandu Kaspara Ansona un Kristapa Krievkalna vadībā Aijas izpildījumā izskanēs Kafijas krūze, Tu un es, Kā neviens, Dvēselīte, kā arī Kārļa Lāča komponētie skaņdarbi no albumiem Ziedonis.Lācis.Sievietes. un Mežā.

“..Uztveru šo koncertu kā lielisku iespēju pašai atskatīties uz sadarītā un sadziedātā pūru, kas tapis nu jau desmit gadu. Par jubilejām un uz skatuves pavadīto laiku runāt vēl šķiet pāragri, tomēr lepojos par meistariem, kuri man ļāvuši augt un nepadoties. Katru dziesmu, ko iekļaušu šī koncerta programmā uztveru kā veltījumu kādam man nozīmīgam posmam vai cilvēkam – tam, kas man licis notikt kā māksliniecei!..» – Aija.

Koncerta sākums plkst. 20.00, ieeja no plkst. 19:00.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu