Foto: Konkursa «Jaunais vilnis» otrās dienas glamūrīgākie viesi (56)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

24.jūlijā Dzintaru koncertzālē norisinājās pirmais konkursa «Jaunais vilnis» koncerts, kurā konkursanti izpildīja jau iemīļotus pasaules hītus. Uz pazīstamo dziesmu koncertu apmeklētāji ieradās saģērbušies savos labākajos tērpos. Portāls «Apollo» ir apkopojis «Jaunā viļņa» smalkākos apmeklētājus un viņu tērpus, ieskaties fotogalerijā!

Kā jau ierasts, ģērbušies savos labākajos tērpos,«Jauno vilni» arī pasaules hītu vakarā apmeklēja pats sabiedrības krējums. Dāmas uz koncertu bija ieradušās iespaidīgās augstpapēžu kurpēs un glamūrīgās kurpēs, taču vīriešu vidū kā izteiktu trendu varēja vērot krāsainus mokasīnus.

Koncertā publiku priecēja arī tādi slaveni mākslnieki, kā Laima Vaikule, «Serebro», «Diskoteka Avaria», Filips Kirkorovs, «A Studio» un citi. Pasaues hītu koncerts, iespējams, ir viens no tiem, kad lielākā daļa skatītāju dziesmām dziedāja līdzi, jo tās visas bija atpazīstamas.

Rīdzinieks Stass Šurins, kurš konkursā pārstāv Latviju, izpildīja angļu rokgrupas «Muse» dziesmu «Starlight». Lai arī konkursants koncerta mēģinājuma laikā atzinās, ka nejūtas par sevi pārliecināts, izpildot tieši šo dziesmu, Šurins to nodziedāja godam.

Komentāri (56)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu