Ani Loraka: «Sievietēm ir jāmāk izcelt savus plusus un meistarīgi slēpt mīnusus» (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Pirmajā «Jaunā viļņa» konkursa dienā no Dzintaru koncertzāles skatuves skanēja arī skaistais Sergeja Lazareva un Ani Lorakas duets. Pēc tā Anja devās aprunāties ar žurnālistiem, pastāstot par savu karjeru, iekšējo skaistuma un svarīgāko, kas nepieciešāms tādā konkursā, kā «Jaunais vilnis».

Ani Loraka ļoti apbrīno «Jaunā viļņa» organizatoru Igoru Krutoju. Viņa uzskata, ka tieši pateicoties viņam, Ani ir uzsākusi savu tik veiksmīgo māksliniecisko karjeru. Loraka ir tikusi arī pie iespaidīgas atpazīstamības, diezgan īsā laika posmā.

Dziedātāja ar žurnālistiem dalījās arī savos skaistuma noslēpumos un uzskatos. Loraka uzskata, ka pats svarīgākais sievietē ir dzirksts acīs. Ani ir par sievietes iekšējo skaistumu, kā arī uzsvēra to, ka sievietēm jāmāk izcelt savus plusus un meistarīgi slēpt mīnusus.

«Mēs neesam modeles, kuras staigā pa mēli,» piebilst Ani.

Dziedātāja izteica viedokli arī par šī gada konkursa dalībniekiem. Kā jau pieredzējusi konkursante (piedalījusies arī «Big Apple Music 1996 Competition», Eirovīzijā un daudzās citās sacensībās) Ani domā, ka «Jaunajā vilnī» pats svarīgākais ir koncentrēšanās.

«Ļoti bieži uztraukums neļauj dalībniekam parādīt visu, ko īstenībā spēj, » uzsver dziedātāja. Viņa arī novēlēja konkursantiem nedomāt tik daudz ar galvu un gūt baudu no notiekošā. Ani uzskata, ka konkursantiem vajadzētu sakopot spēkus kā sportistiem un cīnities no sirds.

Lai arī Ani Loraka, kurai ap roku redzamas aptītas Ukrainas karoga krāsas lentītes, atklāja, ka vēlas, lai konkursā uzvar spēcīgākais dalībnieks, tomēr viņa pačukstēja, ka, protams, visvairāk fano par Ukrainu.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu