Kā pašmāju slavenības iesildās pirms «Jaunā vilņa» koncerta (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

23.jūlijā pirms «Jaunā viļņa» pasaules hītu vakara Dzintaru koncertzālē, Jūrmalā bija sastopamas pašmāju slavenības, kuras pirms pirmās koncerta dienas laiku pavadīja «Dinner in the Sky» restorāna konceptā.

No viesiem «Dinner in the Sky» nepiespiestā atmosfērā apmeklēja Anita Leiškalne, modes dizaineris Aleksandrs Pavlovs, miljonāre Irēna Pulkinena, politiķe Ingrīda Ūdre, bijušais latviešu hokejists Normunds Sējējs, dziedātājs Sergejs Jēgers, «Pastaiga.ru» galvenā redaktore Jeļena Šeiņina un citi.

Pirms celšanās augstu gaisā, lai baudītu ekskluzīvu maltīti dzīvās mūzikas pavadībā, latviešu slavenības pulcējās, lai aprunātos un baudītu glāzi šampanieša. Vakariņu laikā kopā ar viesiem «debesīs» pacēlās ne tikai apkalpes locekļi, bet arī šefpavāri. Savu kulināro mākslu šajā reizē viesiem demonstrēs divi augstas klases pavāri - igaunis Mihkels Heinmets, galvenais »Dinner in the sky» šefpavārs, un populārais restorāna 36. līnijas šepfpavārs Lauris Aleksējevs.

Dinner in the Sky» ir unikāls restorāna koncepts, kuru pat ekstravagances eksperts Pascale Le Draoulec iekļāvis «World's Most Extravagant Meals» (pasaules ekstravagantāko maltīšu) sarakstā. Restorāns jau ir viesojies Brazīlijā, Monako, Indijā. Kopsummā vairāk kā 45 valstīs. To kā platformu ir izmantojuši bildinājumiem, 50 metrus virs zemes pat ir notikusi laulības ceremonija kā arī citas nestandarta darbības un pasākumi.

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu