Izrādās, ka «melnā» saraksta Valērija atbalsta geju nogalināšanu (158)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

23.jūlijā intervijā un tiešajā ēterā kanālam «Дождь» dziedātāja Valērija, kura pavisam nesen pievienota «melnajam» sarakstam, paskaidro, kapēc viņa nenožēlo, ka Krievijā sit un pat nogalina gejus.

Runājot par likumu, kuru jūs atbalstījāt, par homoseksuālu cilvēku ierobežojumiem. Tas ir izraisījis agresiju, ir bijuši gadījumi, kad tiek piekauti homoseksuāli cilvēki vai pat nogalināti. Nenožēlojat, ka atbalstījāt šādu likumu?

Es nenožēloju. Tas, kas notiek šobrīd pasaulē, visas viņu orģijas ir unikālas. Manu paziņu lokā ir ļoti daudz netradicionālās orientācijas cilvēku. Kopā strādājam, sadarbojamies. Viņu vidū ir ļoti daudzi kārtīgi un labi cilvēki, tādi, kuri neliek manīt, ka ir homoseksuāli.

Un, ja izrāda, tas, jūsuprāt, nav normāli?

Iztēlojieties televīzijas ekrānos redzam uzstājamies kādu nopietnu cilvēku – politiķi vai uzņēmēju, kurš ir tradicionālas orientācijas, un pēkšņi viņš sāk stāstīt par savu intīmo dzīvi, par to, kam dod priekšroku gultā, mēs teiksim - jukušais, izvirtulis!

Tās tomēr ir dažādas lietas - ja cilvēks atzīst savu orientāciju un, ja publiski atklāj privātās dzīves detaļas.

Nē! Nē! Faktiski viņš stāsta par savu privāto dzīvi. Pasakot, ka esi kādas konkrētas orientācijas, tu pasaki, ka dari to, to un to. Man ir vienalga, ko geji dara. Nesaprotu, kāpēc tas vispār ir jādeklarē, vēlos, lai man paskaidro. Viņus neviens neaiztiek.

Kāpēc liela daļa geju nav atklāti?

Es domāju, ka viņos vēl nav mirusi cilvēcība - morāle un pazemība. Tas nekas, ka Eltons Džons ir atzinis, ka ir homoseksuāls, vai tas uzreiz ir labi? Viņš ir lielisks mākslinieks, dziesmu autors, bet neuzskatu, ka mums visā viņš jāatbalsta un jāvēlas līdzināties.

Komentāri (158)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu