Maksims Galkins jau divus «Jaunā viļņa» vakarus pavada bez mīļotās Pugačovas (49)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Jau ziņojām, ka 22.jūlijā Rīgas stacijā ar vilcienu Rīgā ieradās Alla Pugačova un viņas mīļotais Maksims Galkins. Tās pašas dienas vakarā baltā limuzīnā ieradās uz svinīgo «Jaunā viļņa» atklāšanu. Pugačovai un Galkinam ierodoties cilvēki aiz nožogojuma sāka skaļi spiegt un applaudēt, jo tieši viņu ierašanās nereti bijusi visgaidītākā.

Festivāla «Jaunais vilnis» otrajā dienā un pirmajā konkursa dienā, kad konkursanti izpildīja pasaules hītu dziesmas, jau atkal pie Dzintaru koncertzāles piebrauca balts limuzīns. Šoreiz pat neapsveicinoties ar publiku, tas vienkārši pabrauca garām uz VIP viesu ieeju.

Varētu likties, ka Allai Pugačovai, iespējams, bijušas kādas darba darīšanas un apstākļi piespieduši uz konkursa pirmo dienu neierasties.

Tomēr arī 24.jūlijā, kad Dzintaru koncertzālē norisinājās nacionālo dziesmu vakars, Maksims Galkins ieradās uz «Jauno vilni» bez mīļotās Allas Pugačovas. Šoreiz baltais limuzīns apstājās tieši pie skatītāju pūļiem, kuri slavenākos māksliniekus gaidījuši jau visu dienu. Galkins no automašīnas izkāpa smaidīgs un pamāja faniem. Uz jautājumu, kur ir viņa mīļotā, Maksims atbildēja, ka Alla ir mājās.

Komentāri (49)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu