Noskaidrotas pašas seksīgākās «Jaunā viļņa» zvaigznes (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

24.jūlijā «Olympic Voodo Casino» notika viena no «Jaunā viļņa» oficiālajām ballītēm, kurā tika noskaidroti seksīgākie konkursa dalībnieki.

Ballītes laikā, tās apmeklētāji varēja balsot par, viņuprāt, seksīgākajiem «Jaunā viļņa» konkursantiem. Šāda ekskluzīva balva «Most Sexy Singer» tika piešķirta jau sesto gadu pēc kārtas. Balsošana turpinājās līdz pat apbalvošanas ceremonijai, uz kuru ar šampānieša glāzēm rokās ieradās visi 16 dalībnieki.

Šogad konkursā piedalās 16 konkursanti no 13 valstīm - Armēnijas, Gruzijas, Vācijas, Izraēlas, Itālijas, Kazahstānas, Kirgizstānas, Latvijas, Lietuvas, Moldovas, Krievijas, Ukrainas un ASV.

Diviem no 16 «Jaunā viļņa» dalībniekiem tika piešķirta «Most Sexy Singer» balva. Šogad to ieguva Viktorija Petrika no Ukrainas un Nodars Revia no Krievijas.

Ballītes laikā norisinājās arī iespaidīgs bārmeņu šovs un apmeklētājus ar interesantām spēlēm izklaidēja enerģiskie «Captain Morgan» jaunieši.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu