«Jaunā viļna» futbola mača skatītājiem baloni Ukrainas karoga krāsās (40)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

25.jūlijā nesen izveidotajā Ķīpsalas pludmalē norisinājās «Jaunā viļņa» futbola spēle, kurā piedalījās gan dalībnieki, gan sportiskākās šovbiznesa zvaigznes. Futbola spēles laikā skatītāju rindās tika dalīti baloni, interesanti, ka tie bija tieši Ukrainas karoga krāsās.

Jau kādu laiku pirms futbola spēles sākuma, Ķīpsalas pludmalē sāka pulcēties «Jaunā viļņa» fani, jo mačā piedalījās ne tikai dalībnieki, bet arī šovbiznesa zvaigznes. Organizatori izmantoja izdevību un jau laikus iepriecināja skatītājus ar baloniem, kuri bija dzeltenā un arī zilā krāsā. Gluži tāpat, kā Ukrainas karogs.

Pēc kāda laika, kad futbola skatītāju rindas bija pilnas ar ziliem un dzelteniem karogiem, viens no organizatoriem devās pie katra apmeklētājiem un lūdza atdot dzelteno balonu, tā vietā dodot zilu. Nepagāja ilgs laiks, kad vairs neviens no dzeltenajiem baloniem nebija redzams.

Aktuāls un neatbildēts paliek jautājums par balonu krāsu izvēli - nejaušība vai nodoms?

Komentāri (40)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu