Foto: Dzintaru koncertzāle pulcē Allas Pugačovas piekritējus (75)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Konkursa «Jaunais vilnis» laikā Dzintaru koncertzālē 25.jūlijā notika dziedātājas Allas Pugačovas daiļradei veltīts vakars. Fotogalerijā piedāvājam apskatīt, kā izskatījās paši kvēlākie krievu estrādes zvaigznes piekritēji.

Koncertā dažādu valstu mākslinieki izpildīja Pugačovas dziesmas. Uz skatuves kāpa Igors Krutojs, Valērijs Meladze, Igors Nikolajevs, Laima Vaikule, Dima Bilans, Filips Kirkorovs un citi izpildītāji.

Jau ziņots, ka no 22.jūlija līdz 27.jūlijam notiek jauno izpildītāju konkurss «Jaunais vilnis», kas šogad īsi pirms sākuma iekļuva skandālā saistībā ar Latvijas ārlietu ministra Edgara Rinkēviča (V) lēmumu iekļaut Latvijai nevēlamo personu sarakstā vairākus šī pasākuma mūziķus. «Melnajā sarakstā» iekļauti Oļegs Gazmanovs, Josifs Kobzons un Alla Perfilova, kura pazīstama ar skatuves vārdu Valērija..

Festivāla «Jaunais vilnis» organizatori pašlaik nesniedz komentārus par mūziķu iekļaušanu «melnajā sarakstā».

Latviju konkursā pārstāv Stass Šurins, kurš dzimis Latvijā, bet pašlaik dzīvo Ukrainā. Tur viņš uzvarējis ukraiņu «Zvaigžņu fabrikā 3». Viņa elks mūzikā ir grupas «U2» līderis Bono, bet no latviešu dziedātājiem viņam tuvs esot Intars Busulis. Šis bijis vokālista trešais mēģinājums startēt konkursā. Konkursa pirmajā dienā Latvijas pārstāvim neizdevās iekļūt pat pirmajā desmitniekā.

Komentāri (75)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu