Dziedātājs Filips Kirkorovs izsaka viedokli par Ukrainu (89)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Viens no visbiežāk uzdotajiem jautājumiem «Jaunā viļņa» ietvaros ir viedoklis par Ukrainu. Šādu jautājumu intervijas laikā dzirdēja arī viena no populārākajām Krievijas estrādes zvaigznēm Filips Kirkorovs.

Kā izrādās Filipam Kirkorovam pret Ukrainu ir ļoti siltas jūtas - liela daļa viņa dejotāju un fona vokālistu ir tieši no turienes, Kirkorovs par to tikai priecājas. Kā izrādās Filips ir dziedātājas Ani Lorakas bērniņa krusttēvs, tas padara viņa saistību ar Ukrainu vēl lielāku.

Mākslinieks ir skatījies arī Ukrainā uzņemto versiju par televīzijas šovu «X Faktors» un zina, ka tieši no šīs zemes nāk ļoti daudzi talantīgi cilvēki.

Krievu estrādes zvaigzne Kirkorovs šogad «Jaunajā vilnī» īpaši jūt līdzi Viktorijai Petrikai, kuru viņš daudzus gadus ir vērojis izaugam no mazas meitenītes, skaistā, jaunā un talantīgā dāmā. Filips atzīst, ka seko līdzi meitenes priekšnesumiem un vēl viņai visu to labāko.

Tieši «Jaunā viļņa» ietvaros Viktorija Petrika ieguva titulu - konkursa «Jaunais vilnis» seksīgākā zvaigzne.

Filips nesaprot kā viņš var ienīst Ukrainu un to nemīlēt, ja tik daudzi viņam tuvi cilvēki, kā arī tik daudzi talanti nāk tieši no šīs zemes, kurā mākslinieks ir biežs viesis.

«No Ukrainas nāk tik daudzi man tuvi draugi un jaunie talanti, šajā zemē esmu biežs viesis,» uzsver Kirkorovs.

Komentāri (89)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu