Foto: Kā «Jaunā viļņa» kvēlākie fani stundām dirn un gaida aiz nožogojuma (70)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Jau zināms, ka konkurss «Jaunais vilnis» pulcē ne tikai konkursantus no dažādām pasaules valstīm ,bet arī izcilākos estrādes māksliniekus, piemēram, Allu Pugačovu, FIlipu Kirkorovu, Laimu Vaikuli un citus. Vienu reizi  gadā Dzintaru koncertzāle uzņem ievērojamu daudzumu slavenības.

Tas, ka Dzintaru koncertzāle vienu reizi gadā pulcē daudzas slavenības ir zināms arī Latvijas iedzīvotājiem, kuri, kā portāls «Apollo» šī gada «Jaunā viļņa» laikā novēroja, pavada daudz laika aiz Dzintaru koncertzāles nožogojuma. Kvēlākie «Jaunā viļņa» fani jau vairākas stundas pirms koncerta sākšanās gaida ierodamies izcilās mūzikas zvaigznes.

Kā novērots, aiz nožogojuma stāv visu paaudžu cilvēki, gan ģimenes ar bērniem, gan pensionāri, taču vairākumam rokās ir fotoaparāti, lai iemūžinātu slavenību ierašanos. Kad tas notiek, aiz nožogojumiem sāk parādīties rosība - cilvēki sāk applaudēt un spiegt, ja ieordas kāds mākslinieks.

Komentāri (70)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu