Noskaidrota «Jaunā viļņa» uzvarētāja; dalībnieki līksmo (57)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Ir norisinājusies piektā konkursa «Jaunais vilnis» diena un konkursanti var sākt atpūsties, jo 26.jūlija vakars bija pēdējā diena, kad vajadzēja kāpt uz skatuves un savā starpā sacensties dziedāšanas prasmē.

Lai arī oficiāla rezultātu paziņošana notiks tikai festivāla pēdējā dienā, 27.jūlijā, jau dienu pirms tam, izdzirdot žūrijas sniegtās atzīmes dalībniekiem, ir skaidrs, ka uzvarējusi ir Gruzijas pārstāve Nuca Buzaladze.

Jau pirms 26.jūlija vakara, kad visi konkursantiem vajadzēja izpildīja savas dziesmas, Nuca Buzaladze bija izvirzījusies līderos un rezultātu tabulā ieņēma pirmo vietu. Tomēr arī nodziedot savu dziesmu, Gruzijas pārstāve saņēma pašu augstāko vērtējumu no pilnīgi visiem žūrijas locekļiem. Pamanot patīkamos vērtējumus, par uzvaru sāka priecāties nevien pati Buzaladze, bet arī pārējie «Jaunā viļņa» konkursanti.

Pēc uzstāšanās Nucai pasniedza ziedus, kā arī, ar laimes asarām acīs, viņu apsveikt devās tuvākie draugi.

Neskatoties uz acīmredzamo Gruzijas uzvaru konkursā «Jaunais vilnis», pārējo rezultātu oficiālā paziņošana notiks 27.jūlijā. Ar to arī tiks noslēgts sešu dienu ilgais festivāls. «Jaunā viļņa» pēdējā dienā uz skatuves kāps arī kāds īpašs viesis - dziedātājs Rikijs Mārtins.

Komentāri (57)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu