Liene Greifāne «Jaunajā vilnī» atrāda grūtnieču stiliņu (73)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Dziedātāja Liene Greifāne jau gandrīz gadu ir kopā ar uzņēmēju Igoru Lipaju, no kura konkursā «Jaunais vilnis» Liene neatiet ne mirkli. Manāms, ka pavisam drīz gaidāma arī abu kopīga atvase, jo dziedātāja ieradās uz pilnīgi visām «Jaunā viļņa» dienām ar diezgan brangu puncīti.

Ņemot vērā, ka «Jaunais vilnis» ir diezgan ievērojams pasākums, kuru apmeklē smalkākā sabiedrībā, tā apmeklētājiem ir jāpiedomā arī pie izskata un it īpaši apģērba. Īpaši grūts uzdevums tas varētu būt, ja sieviete gaida bērniņu. Tomēr, kā redzams fotogalerijā dziedātāja Liene Greifāne šogad «Jaunajā vilnī» izskatās smaidīga un priekšroku šosezon dod garajiem svārkiem un kleitām.

Lai mazliet apslēptu savas aprises un puncīti, Greifāne izvēlas ķermeni piesedzošu, tomēr krāsainu apģērbu. Greifānes apģērbā nereti manāmi arī dažādi raksti, piemēram, ziedi.

Pati Liene Greifāne jauno izpildītāju konkursā «Jaunais vilnis» piedalījās 2011.gadā, kad viņas skatuves vārds vēl bija LieneCandy.

Komentāri (73)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu