Artūrs Pirožkovs «Jaunajā vilnī» mīlinās ar Veru Brežņevu (44)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

26.jūlijā, kad «Jaunajā vilnī» norisinājās konkursantu jauno dziesmu vakars, uz skatuves kāpa arī slavenā krievu dziedātāja Vera Brežņeva, kura kopā ar komiķi un dziedātāju izpildīja dziesmu «Luna».

Jau agrāk ziņojām, ka Artūrs Pirožkovs, ierodoties Jurmāla, ar dāmām sācis flirtēt uz nebēdu, šoreiz dziedātājs un komiķis pauda savas jūtas pret dziedātāju Veru Brežņevu. Uzreiz pēc uzstāšanās abi dziedātāji devās pie fotogrāfiem, lai baudītu slavas mirkļus un kompromitējoši iepozētu.

Dziedātāja, ģerbusies spīdīgā kleitā nespēja no Pirožkova novērst acis. Abi slīga viens otru acu skatienos un slavenā krievu dziedātāja izbaudīja pat dueta partneras skūpstus.

Brežņeva ir skaista un iekārojama sieviete, nav brīnums, ka kaislīgais Artūrs Pirožkovs nespēja valdīt savas emocijas pret viņu. Duets viens ar otru pārliecinoši flirtēja diezgan ilgu laiku.

Komentāri (44)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu