Noslēdzies konkurss «Jaunais vilnis»; Krutojs uzskata, ka spēcīgākās bijušas sievietes (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Ir noslēdzies ikgadējais konkurss «Jaunais vilnis», kurš šogad norisinājās sešas dienas, no 22. līdz 27.jūlijam. Šogad pirmo vietu ieguvusi Gruzijas pārstāve Nuca Buzaladze, tomēr mūsu pašu pārstāvis Stass Šurins tā arī neiekaroja žūrijas sirdis un palika vien 11.vietā.

Konkursa «Jaunais vilnis» žūrijas priekšsēdētājs Igors Krutojs 2014.gada konkursu vērtē kā izdevušos un ļoti veiksmīgu. Dalībnieku vokālās spējas nav labākas kā citus gadus, bet tādā pašā līmenī, tomēr tas neliedz Krutojam priecāties par šī gada konkursu un tā iznākumu.

«Kā jau gandrīz katru gadu arī šogad puišu vokālās dotības ir vājākas par meiteņu,» atzīst Igors Krutojs, «sievietes kārtējo reizi ir pierādījušas, ka viņu vokāli ir daudz spēcīgāki un bagātāki.»

«Dalībnieku panākumi un veiksme ir atkarīga tikai un vienīgi no viņiem pašiem. Ja viņi radīs dziesmas, veidos savas karjeras uzaicināšu viņus uz Krievijas «Gada dziesmu», kā arī tas liks apsvērt dalībnieku uzaicināšanu uz nākamā gada «Jauno vilni» jau viesu statusā, bet tomēr, ja neko nedarīs, nebūs arī ko aicināt,» skaidro Krutojs.

Komponists novēl dalībniekiem veltīt laiku savām karjerām, strādāt pie tām un veidot pašiem savu mūzikas ceļu.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu