Žurnālists no Ukrainas «Jaunajā vilnī» izraisa skandālu (151)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Trešajā «Jaunā viļņa» sacensību dienā uz Dzintaru koncertzāles skatuves kāpa arī burvīgā Ukrainas dziedātāja Vera Brežņeva, kura pēc uzstāšanās devās aprunāties ar žurnālistiem, tomēr tur viņu sagaidīja nepatīkams pārsteigums.

Sarunājoties ar žurnālistiem, dziedātāja bija ļoti laipna un smaidīga, kā arī uzreiz piesaistīja sev uzmanību. Vera atklāja, ka viņai ļoti patīk Rīga un Jūrmala, tomēr viņa vienmēr šeit atrodas tikai darba darīšanās.

«Diemžēl ir pārāk grūti atrast laiku, lai vienkārši atpūšoties baudītu Latvijas valsti,» paskaidro Brežņeva.

Vera atklāja arī to, ka, viņasprāt, šogad konkursā piedalās daudz spēcīgu dalībnieku.

Lai arī dziedātāja labprāt atbildēja uz interesējošajiem žurnālistu jautājumiem, kad izskanēja jautājums, kurš saistīts ar Ukrainas politisko situāciju, Brežņeva vairs nebija tik priecīga.

Kāds Ukrainas preses pārstāvis Verai uzdeva jautājumu: «Kāpēc jūs neizpaužat savu nostāju par Ukrainas politisko situāciju?»

Uz šādu Verai uzdotu jautājumu dziedātāja reaģēja asi un atcirta: «Jūs domājat, ka tas ir vajadzīgs? Es neuzskatu, ka par tādām lietām būtu jārunā šajā konkursā.»

Aizvainotā dziedātāja nekavējoties pazuda no žurnālistu acīm un vairāk uz interesējošajiem jautājumiem neatbildēja.

Kā jums šķiet, vai zvaigznēm «Jaunajā vilnī» būtu jāpauž sava politiskā nostāja?

Komentāri (151)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu