Kāpēc uz Maiju Silovu atskatās ne tikai vīrieši, bet arī sievietes? (116)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Elegantā televīzijas dīva Maija Silova no 22. līdz 27. jūlijam bija manāma Dzintaru koncertzālē, kur norisinājās ikgadējais konkurss «Jaunais vilnis». Visu konkursa gatavošanās un norises laiku «Jaunā viļņa dienasgrāmatas» raidījumam viņa aktīvi intervēja dalībniekus un slavenus māksliniekus. Portāls «Apollo» novēroja, ka katru dienu Silova izskatījās īpaši piedomājusi pie saviem tērpiem, tāpēc uzdevām viņai pāris ar modi saistītus jautājumus.

Strādājot televīzijā vienmēr ir jāizskatās modīgi. Tieši tā sešu dienu garajā festivālā «Jaunais vilnis» izskatījās Maija Silova, kura katru vakaru ieradās smaidīga un ģērbusies atbilstoši jaunākajām modes tendencēm. Dzintaru koncertzālē uz Maiju atskatījās nevien vīrieši, bet arī dāmas, kuras sešu dienu garumā sekoja līdzi visiem viņas tērpiem.

«Nav noteiktas formulas pēc kuras izvēlos, ko vilkšu mugurā,» paskaidro Maija Silova, «man ir būtiski, lai apģērbs neapgrūtinātu manu darbu - intervēt cilvēkus. Vienmēr «notestēju» pat garu kleitu, lai saprastu, vai tai ir pietiekami veiksmīgs piegriezums un vai tā neķersies aiz kurpju papēžiem.»

Ikdienā ģērbjas adekvāti vietai un laikam

«Mans galvenais apģērba kritērijs - to jāspēj uzvilkt maksimāli divu minūšu laikā pat tad, ja tam ir sarežģīts dizains. Ir dienas, kad vēlos spilgtumu un ekscentriskumu, taču ir dienas, kad spēju iedomāties sevi tikai atturīgā un klasiskā apģērbā. Dažkārt gribas justies brīvai, kā filmā «Brīvību Villijam», citreiz pat viena lieka detaļa šķiet traucējoša.»

Maijas ikdienas garderobes top sarakstā šobrīd ir žaketes, blūzes, brīva piegriezuma zīda bikses, zīda kombinezoni, t-krekli ar nesarežģītiem zīmējumiem, džinsu šorti ar oriģinālu dizaina risinājumu un izteiksmīgas jostas.

Par «Jaunā viļņa» tērpu izvēli

Maija paskaidro, ka veiksmīgs kompromiss starp ikdienišķu un svinīgu stilu ir tā saucamās «vafeles» tipa auduma kleitas (2. bilde). «Kā akcentu šai kleitai izvēlējos spilgti oranžas kurpes ar transparentu papēdi un rotu, kas tērpam piešķir koķetīgu spožumu.»

Kleitas ar apakšsvārkiem dod gaisīguma sajūtu (4. bilde). «Šajā gadījumā izvēlējos neraksturīgu salikumu - vasarīgu, perforētu kokvilnas kleitu ar apakšsvārkiem, kas klasiskā kombinācijā ir svinīgs tērpa atribūts, bet šajā gadījumā tie sabalansē vienkāršību ar «vasarīgāku» efektu.»

Arhitektoniska stila kleita ar izteiktu grafikas simetriju un centrējumu ar kimono tipa piegriezuma piedurknēm (5.bilde). «Šī kleita ir dizainera veltījums dažādu valstu populārākajām augstceltnēm un tempļiem, tā ir kā rēbuss. Zamšādas apavi ir laba alternatīva siksniņkurpēm, jo rada citādāku koptēlu. Arī karstais laiks ar tām nav škērslis, gluži pretēji - daudzas modes cienītājas jau ir novērtējušas komfortu un stilistisko estētiku, ko sniedz maigā zamšāda.»

Modīgā Maija Silova atklāj, ka galvenais un vienīgais modes tabu ir nedomāt, kā patiksi citiem. Tas ir tāpat, kā izvēlēties draugu uzreiz domājot, vai viņš patiks tavai labākajai draudzenei.

Komentāri (116)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu