Ekskluzīvi: Kas notiek konkursa «Jaunais vilnis» aizkulisēs (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

27.jūlijā noslēdzās pēdējā no sešām festivāla «Jaunais vilnis» dienām. Tajā piedalījās mākslinieki no vairākām pasaules valstīm, kā arī to apmeklēja Krievijas smalkākais sabiedrības krējums.

Katru dienu, pirms lielā vakara koncerta gan «Jaunā viļņa» konkursanti, gan arī estrādes mākslinieki kāpa uz skatuves, lai izmēģinātu savas dziesmas un jau dzirdētu pirmos uzstāšanās vērtējumus no pasākuma režisoriem.

Ir zināms, ka ne tikai konkursanti, bet arī jau slaveni un populāri dziedātāji mēdz uztraukties pirms uzstāšanās. Tas vislabāk ir manāms aizkulisēs, kur pirms koncerta un tā laikā notiek rosība - tiek uzklāts grimms, izveidotas košākās frizūras, pielabotas pēdējās apģērba detaļas un tiek iemēģināta balss pirms kāpšanas uz lielās skatuves.

«Jaunā viļņa» aizkulisēs katram no māksliniekiem ir sava privātā telpa, kur pārģērbties un pavadīt laiku ar sevi. Tomēr daži no dziedātājiem laiku pavadīja arī ārpus savas privātās telpas, lai pastaigātu apkārt, nomierinātos, vēlreiz pārlasītu dziesmas vārdus vai dotos uzlabot savu vizuālo tēlu.

Nereti dalībniekiem tikai neilgi pirms uzstāšanās paziņo, ka tērpā jāmaina kāda detaļa vai pat viss tērps. Jau konkursa pirmajā dienā Latvijas pārstāvis Stass Šurins apgalvoja, ka joprojām nezina, ko vilks mugurā konkursa nākamajā dienā. Tas viss ir tikai tāpēc, ka gan dziesmas, gan tērpa izvēle no sākuma ir jāapstiprina «Jaunā viļņa» režisoriem un organizatoriem. Aizkulises ir visdzīvīgākā konkursa vieta, kur redzams un dzirdams tas, kas no citiem tiek slēpts.

Piedāvājam iespēju ielūkoties nelielā fotogalerijā, kur redzamas «Jaunā viļņa» aizkulises!

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu