Par miljonāru Nikolaju Baskovu «Jaunajā vilnī» uzzināti negaidīti jaunumi (62)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Krievu mediji ir šokā par sensacionālām ziņām. Izrādās, ka dziedātājs Nikolajs Baskovs tuvu ģimenes draugu lokā ir slepeni apprecējies. Par viņa izredzēto ir kļuvusi jaunā un simpātiskā brunete Sofija.

«Nikolajam un Sofijai ir tāda pati laulība, kāda viņam jau reiz ir bijusi ar pirmo sievu Svetlanu Špigeļu. Viņš gluži tāpat, kā tad, kad precējās pirmo reizi, salaulājās tāpēc, ka ļoti mīl savu jauno sievu. Ja Svetlana dāvāja Nikolajam dēlu, tad visdrīzāk, ka Sofija viņam dāvās meitu,» pārim tuvs draugs ziņo avīzei «Экспресс газета».

Par Nikolaja Baskova romantiskajām attiecībām kļuva skaidrs šī gada konkursa «Jaunais vilnis» laikā. Jau pirmajā dienā Baskovs apskāvies ar mīļoto staigāja pa Jūrmalas ielām.

Žurnālistiem nevajadzēja ilgu laika posmu, lai uzzinātu, ka Baskova mīļoto sauc Sofija, viņai ir 28 gadi un abi iepazinās pirms pusgada, ziņo «limon.postimees.ee». Arī Baskova tuvākie draugi apgalvo, ka abi kopā pavada gandrīz visu savu brīvo laiku.

Komentāri (62)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu