Foto: Nacionālajā operā ierodas vairāk nekā simts Igora Krutoja viesi (129)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/Apollo

29.jūlijā Latvijas Nacionālajā operā jeb Latvijas «Baltajā namā» mākslinieks un «Jaunā viļņa» organizators Igors Krutojs svin savu 60. dzimšanas dienu. Neskatoties uz trakajām lietus gāzēm, ar dārgām automašīnām uz viesībām ieradās vairāk nekā 100 viesi. 

Jau no plkst. 18.15 pie Latvijas Nacionālās operas ēkas sāka veidoties garas rindas. Pa vienai automašīnai pie ēkas sāka piebraukt uz dzimšanas dienas svinībām uzaicinātie viesi, kurus sagaidīja uzvalkos tērpušies apsargi ar lietussargiem rokās. Dāmas krāšņos tērpos un vīrieši smalkākajos uzvalkos ar dāvanām un ziediem rokās devās iekšā operas ēkā, kur viņus sagaidīja pats vakara vaininieks - Igors Krutojs.

Uz svinībām ieradās arī Krievijas estrādes māksliniece Alla Pugačova ar vīru Maksimu Galkinu, dziedātājs Filips Kirkorovs, latviešu dziedātāja Laima Vaikule, Boriss Moisejevs, Nikolajs Baskovs ar jauno sievu Sofiju un citi sabiedrībā atpazīstami cilvēki.

Igoram Krutojam Latvijas Nacionālās operas Lielās zāles un tai pieguļošo telpu īre izmaksājusi 9873 eiro.

Komentāri (129)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu