Foto: Pie vīra izgājusi pašmāju popzvaigzne Olga Rajecka (33)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lietainajā 31.jūlija pēcpusdienā pie vīra Ivo Bankava izgāja pašmāju popzvaigzne Olga Rajecka. Kāzu ceremonija norisinājās mājīgajā Igates Svētā Jāņa Kristītāja un Svētās Marijas Magdalēnas baznīcā, Vidrižu pagastā.

Lai arī dienas rīts iesākās saulains un silts, pēcpusdienā Igatē sāka pamatīgi līņāt. Neskatoties uz nelabvēlīgajiem laikapstākļiem, Igates baznīcā salaulājās dziedātāja Olga Rajecka un inženieris Ivo Bankavs.

Pirms kāzu ceremonijas pie Igates baznīcas pa vienai sāka piebraukt mašīnas, no kurām ārā kāpa apmēram 100 kāzu viesu. Viņu vidū bija arī tādi Latvijā atpazīstami cilvēki, kā Elita Patmalniece, Aija Andrejeva, RIhards Lepers, Rūta Reinika, Ufo un citi.

Pēc ceremonijas, kura ilga apmēram stundu, kāzu viesi sagaidīja jauno pāri pie baznīcas durvīm. Konfeti pavadībā Olga un Ivo iznāca no baznīcas, noskūpstīja viens otru un ar smaidu sejā ātri vien nozuda, lai dotos uz Igates pili, kur paredzētas svinības un svētku mielasts.

Portāls «Apollo» uzzināja, ka dziedātāja Olga Rajecka Igates baznīcā vēlējās salaulāties vēl tad, kad nebija iepazinusies ar Bankavu, tāpēc beidzot viņai izdevies piepildīt savu sapni.

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu