<i>James Arthur</i> koncertu Rīgā atklās deju studija «Pro-X» un «Rick Feds Society»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 7. augustā Daugavas koncertzālē Rīgā koncertu sniegs britu mūziķis James Arthur. Viņa šovu atklās latviešu mūzikas projekts «Rick Feds Society», ar vairāku populāru viesmākslinieku dalību. Tāpat pirms koncerta Rīgā varēs vērot dejas uzvedumu, ko sniegs «Pro-X» deju studija.

«Rick Feds Society» izveidojis talantīgs latviešu multi instrumentālists, komponists un tekstu autors Rihards Fedotovs, kas vairākus gadus pavadījis ASV, Dānijā un citviet, studējot un muzicējot kopā ar džeza māksliniekiem, gospeļu koriem, kā arī piedaloties radošajos mūzikas vakaros, kur viesi bija visā pasaulē atpazīstami mūziķi, kā, piemēram, Pharrell Williams. Rihards bijis pastāvīgs skatuves biedrs tādiem mūziķiem kā Vanessa Williams, Betty Wright, Cuba Gooding, Sr. un Marcus Miller. Riharda uzstāšanos, kurā piedalīsies aktuāli dziedātāji, kā Aminata Savadogo, Annija Putniņa un Leila Alijeva, kā atbilstošāko izvēlējās koncerta organizators «IC Concerts» kopā ar James Arthur menedžmentu, kura pārstāvjus ieinteresēja gaidāmais priekšnesums.

Pirms mūziķu kāpšanas uz skatuves koncertzālē speciāli šim notikumam veidotu priekšnesumu sniegs deju studija «PRO-X». Deju studijas vadītāja un horeogrāfe Ieva Biteniece neslēpj, ka James Arthur viņu iedvesmo un ir viens no viņas iecienītākajiem māksliniekiem. Tas pamudinājis studijas vadītāju ik dienu pa vairākām stundām kopā ar studijas dalībniekiem strādāt pie gaidāmā priekšnesuma.

Vēl nedaudz biļetes uz pieprasīto koncertu pieejamas Biļešu Paradīze tirdzniecības vietās un internetā. Ieeja koncertā 7. augustā Daugavas koncertzālē ir no 19:00, un atklājošo mākslinieku uzstāšanās sāksies nedaudz pirms 20:00.

PRO-X vadītājas un horeogrāfes Ievas Bitenieces stāsts par James Arthur:

Populārākie James Arthur mūzikas video:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu