Rīdziniekiem pieejams pabalsts mācību līdzekļu iegādei; aicina pieteikties (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Anvica, CC BY-NC-ND 2.0

Tuvojoties mācību gada sākumam, Rīgas domes Labklājības departaments aicina rīdziniekus iesniegt iesniegumus pabalsta mācību līdzekļu iegādei.

Kā informē galvaspilsētas domē, tiesības saņemt pabalstu ir ģimenēm, kuras deklarējušas savu pamata dzīvesvietu Rīgas pilsētas administratīvajā teritorijā ne mazāk kā divpadsmit mēnešus pirms pabalsta pieprasīšanas, un kuru ienākumi pēdējo trīs mēnešu laikā nepārsniedz 192,09 eiro katram ģimenes loceklim, kā arī atbilst pārējiem šo saistošo noteikumu kritērijiem.

Pabalstu piešķir: vispārizglītojošās vai profesionālās izglītības iestādes audzēknim, kurš nav sasniedzis 20 gadu vecumu; sociālās korekcijas klašu audzēkņiem pabalstu piešķir bez vecuma ierobežojuma.

Pabalsta apmērs ir 35,57 eiro katram skolniekam.

Lai saņemtu pabalstu bērna vecākam vai bērna likumiskajam pārstāvim līdz 31.oktobrim jāvēršas Rīgas Sociālajā dienestā un jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, jāiesniedz iesniegumu un jāaizpilda iztikas līdzekļu deklarācija.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu