Sacensību laikā būs izmaiņas pieturvietu izvietojumā Ķīpsalā; arī atsevišķos maršrutos (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Saistībā ar  Eiropas kausa Sprinta triatlona sacensībām 10.augustā no plkst.7 līdz 17 tiks veiktas izmaiņas pieturvietas «Ķīpsala» un «Preses nams» izvietojumā, mainīts 9.trolejbusa un 13.autobusa maršruts, kā arī pasākuma norises dienā tiks slēgts 57.autobusa maršruts, informē uzņēmumā «Rīgas satiksme».

Norādītajā laikā pieturvieta «Ķīpsala» tiks pārcelta uz pamatbrauktuvi, savukārt pieturvieta «Preses nams» tiks pārcelta uz pamatbrauktuvi aiz Zunda kanāla tilta pirms nobrauktuves uz Ķīpsalu.

9.maršruta trolejbusi no pilsētas centra pa maršrutu kursēs līdz Uzvaras bulvārim, tālāk pa Uzvaras bulvāri, Slokas ielu, Kalnciema ielu un tālāk pa maršrutu. Pieturvieta «Ķīpsala» netiks apkalpota.

13.maršruta autobusi no galapunkta «Preču – 2» autobusi pa maršrutu kursēs līdz K.Valdemāra ielai, tālāk pa K.Valdemāra ielu, Slokas ielu, Dagmāras ielu, Buļļu ielu un tālāk pa maršrutu.

57.autobusa maršruts 10.augustā saistībā ar organizēto pasākumu tiks slēgts.

Minētajā laika posmā pasažieri, kuri lieto abonementa biļetes braukšanai mainītajos vai braukšanai slēgtajos maršrutos, lai nokļūtu līdz nepieciešamajam galapunktam, drīkstēs tās izmantot citos autobusu vai trolejbusu maršrutos, braucienu nereģistrējot.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu