Ar īpašu hītu koncertu uzstāsies grupa «Otra Puse»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pagājušajā nedēļā, Daugavas Koncertzālē uzstāšanos sniedza viens no pēdējo gadu populārākajiem jaunajiem britu mūziķiem un Talantu TV konkursa «X Factor» 9. sezonas  uzvarētājs - James Arthur, kas izpārdotā zālē sniedza sava pēdējā albuma dziesmu koncertu. Šonedēļ latviešu romantiskākā popmūzikas grupa «Otra puse» un tās solists Normunds Pauniņš koncertzāles apmeklētājiem piedāvās grupas visu laiku labāko dziesmu koncertu.

Koncerts būs jaunas un nebijušas muzikālās sajūtas, ko saviem klausītajiem gatavo pašmāju popmūzikas grupa. Koncertā skanēs «Otras Puses» populārākie hiti - «Vēstules», «Ieskaties», «Nakts vai Rīts», «Dievs dod», «Pēc lietus», kā arī dziesmas no jaunā albuma «Uzzīmē mani».

Grupa «Otra Puse» dibināta 1992.gadā un tās pamatsastāva mūziķi ir Normunds Pauniņš (vokāls, akustiskā ģitāra) un Ivars Makstnieks (taustiņi). Koncertā solista Normunda Pauniņa samtainās balss tembru papildinās muzikālais pavadījums, kurā piedalīsies Mārtiņš Miļevskis (bungas), Jānis Čubars (akustiskā ģitāra) un Jānis Olekšs (bass).

Pie grupas lielākajiem panākumiem noteikti jāatzīmē Latvijas Mūzikas ierakstu gada Balvas par labāko popmūzikas albumu 2009.gadā «Nakts vai Rīts» un 2013.gadā «Uzzīmē mani». Tāpat tautā plaši pazīstamā dziesma, kas iedziedāta duetā ar Aiju Andrejevu «Ave Pali» atzīta par 2011.gada Muzikālās bankas vērtīgāko dziesmu.

Koncerta sākums plkst. 20.00, ieeja no plkst. 19:00.

Biļetes pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv

Ir iespējama galdiņu rezervācija! Sīkāka informācija - Jānis +371 29474019

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu