Skandalozs stāsts par Olgas Rajeckas vīra šķiršanos no bijušās (660)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Pavisam nesen pašmāju popdīva Olga Rajecka salaulājās ar inženieri Ivo Bankavu, kurš šajā vasarā kļuvis ne tikai par vīru, bet arī par tēvu. Tomēr bērna māte ir viņa bijusī - Irita Baumane. Žurnālam «Privātā dzīve» atklājusi patiesību par abu attiecību izjukšanu.

Ivo Bankava bijusī Irita Baumane 11.jūlijā pasaulē laida dēlu Edvardu. Abi kopā bija divarpus gadu, un Irita stāsta, ka abu starpā neesot bijuši pat strīdi. Neskatoties uz to, ka mazulis bija abu plānots, Ivo ir izvēlējies no dēla atteikties.

«Ivo ļoti gribēja bērnu, pie kura apzināti centās tikt pēdējos gadus,» atklāj Irita.

Viņa paskaidro, ka attiecību sākumā viens no pirmajiem nopietnajiem jautājumiem, ko Ivo viņai uzdeva bija: «Vai tu jebkad vēl gribēsi trešo bērnu?» (Iritai jau ir divi bērni no iepriekšējām attiecībām)

Baumane atceras, ka pēdējos attiecību mēnešos Ivo esot palicis jokains - maz runājis un daudz strādājis.

«Kad uzradās Olga, es nekādas scēnas Ivo netaisīju. Vai man tiešām ikreiz, kad manīju - tā sieviete nejūt robežas - jātaisa drāma?»

Žurnāls «Privātā dzīve» ziņo, ka Olga gan esot taisījusi scēnas. Piemēram par to, ka neprecēšoties ar Ivo, ja viņš komunicēs ar bijušo.

«Jau no paša sākuma Olga man teica - viņas sirdsapziņa esot tīra, jo viņa neesot izjaukusi ģimeni. Mēs ar Ivo nebijām precējušies, tāpēc viņas acīs neskaitījāmies ģimene,» stāsta Irita.

«Olga mums savulaik teica - o, cik gan skaists pāris jūs esat! Cik jums forši bērni! Viņa aicināja mūs pie sevis ciemos un bija informēta par to, ka mēs plānojam mazuli.»

11.jūlijā, kad Irita laida pasaulē Ivo dēlu, viņas draudzene telefoniski par to informēja Bankavu.

«Viņš it kā esot bijis priecīgs, bet tad fonā sākusi kliegt Olga, ka viņš pie šī bērna nebraukšot un par viņu negādāšot, kamēr nebūs veikts paternitātes tests,» paskaidro Baumane.

«Divas dienas pirms kāzām Olga man pēkšņi atrakstīja: «Redzi, tevi ar visu bērnu neprec!» Biju šokā par to, cik šī sieviete var būt ļauna.»

Abi jaundzimušā vecāki esot vienojušies par datumu, kurā dosies reģistrēt dēla dzimšanu. Tomēr Ivo domas pēkšņi ir mainījušās un Irita saņēmusi ziņu, kurā viņai lūdz likt mieru.

Irita atklāj, ka ir redzējusi Olgas un Ivo kāzu bildes, viņa atklāj, ka abi izskatījušies patiešām skaisti. Tomēr viņu interesē tikai viens jautājums - vai viņš tiešām viņu mīl?

«Daudz skumjāk būs tad, ja zem tā visa atklāsies visparastākās bailes no atbildības,» uztraucas Irita.

Komentāri (660)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu