Kāpēc Allai Pugačovai Jūrmalā bira asaras? (27)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Šogad pēc vairāku gadu pārtraukuma beidzot Jūrmalas tradicionālajā vasaras festivālā «Jaunais vilnis» ieradās arī viena no spožākajām krievu estrādes māksliniecēm Alla Pugačova. Tomēr viesošanās laikā viņa reti pameta savus apartamentus un uz koncertiem ieradās reti, pat 200 metrus no saviem apartamentiem līdz Dzintaru koncertzālei viņa brauca limuzīnā. Kāpēc?

Žurnāls «Kas Jauns» ir noskaidrojis, ka iemesls, kāpēc Alla tik maz laika pavadīja svaigā gaisā ir viņas alerģija no priežu ziedputekšņiem.

«Tajās retajās reizēs, kad no viesnīcas izgāju uz restorānu, man bira asaras. Visi domāja, ka es raudu. Taču patiesībā man ir alerģija pret ziedputekšņiem,» Krievijas presei izstāstījusi pat estrādes zvaigzne.

Alla Jūrmalā ieradusies ar somu pilnu zālēm, taču diemžēl arī tās nav palīdzējušas tikt galā, raksta žurnāls «Kas Jauns».

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu