Ievēro šo ieteikumu un tev nebūs problēmas ar lieko svaru (16)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Turpinām jūs iepazīstināt ar Marvela Greja diētas ieteikumiem. Viens no padomiem iesaka piefiksēt ne tikai ko un kur jūs ēdat, bet arī laiku, kad notiek šis process. Šis uzdevums liek ieturēt ēdienreizes tikai vienā un tajā pašā laikā.

Šādai rīcībai ir divu veidu ietekme uz lieko svaru. Svarīgākā lieta ir tāda, ka, cilvēki, kuri ēd tikai un vienīgi saskaņā ar režīmu, izvairās no neplānotām un nevajadzīgām uzkodām.

Otra lieta nav mazāk svarīga, taču tās ietekme uz lieko svaru nav pamanāma tik ātri, kā atteikšanās no «gadījums rakstura» uzkodām.

Ir pierādīts, ka, ja tiek ievērots konkrēts ēšanas režīms, organisms ar laiku «nomierinās», un necenšas veidot «enerģijas rezerves» nevēlamās vietās. Te gan jāpiebilst, ka ilgākā laika posmā organismu var «nomierināt» arī ar tādu režīmu, kad pārtika tiek uzņemta tikai vienu reizi dienā, bet noteikti vienā un tajā pašā laikā.

Ja plānojat izveidot ēšanas režīmu, kurš samazinās jūsu lieko svaru, sāciet ar to, ka starp ēdienreizēm ir kādas 4 stundas, kuru laikā netiek apēsts pilnīgi nekas.

Marvela Greja Diētas mājaslapā.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu