Skolnieču konflikts Jelgavā: policijai cita notikušā versija (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Indy Trendy Skits, CC BY-ND 2.0

Valsts policijā noraida, ka konflikts starp meitenēm Jelgavā būtu saistīts ar nacionālo jautājumu risināšanu.

Valsts policijā informē, ka 16.septembrī saņemts iesniegums no 2003.gadā dzimušas meitenes tēva, ka Jelgavā, Jauniešu centrā «Junda» noticis sadzīvisks konflikts, starp viņa meitu un vēl divām meitenēm zīmēšanas nodarbības laikā šī gada 15.septembrī.

Par šo faktu policijā tika uzsākta administratīvā lietvedība un nozīmēta tiesu medicīniskā ekspertīze, kura apliecina, ka miesas bojājumi nodarīti maznozīmīgi un meitene turpina apmeklēt skolu, informē policijā.

Izmeklēšanas laikā noskaidrots, ka starp trim 6. un 7.klases skolniecēm ir noticis sadzīviska rakstura konflikts, norāda likumsargi.

«Izvērtējot notikušā apstākļus, tai skaitā liecinieku liecības, tiesu medicīniskās ekspertīzes atzinumu un citus faktus, publiskajā telpā paustā informācija neatbilst patiesībai, jo konflikta iemesli bija sadzīviska rakstura, nevis saistīti ar nacionālo jautājumu risināšanu,» norāda Valsts policijas pārstāve Ieva Sietniece.

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu