Ūdens un citu dzērienu loma svara samazināšanā (15)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Turpinām Jūs iepazīstināt ar Marvela Greja diētas ieteikumiem. Nākošais padoms iesaka ko darīt ar ūdeni un citiem dzērieniem.

Cilvēkam, kurš vēlas kontrolēt savu svaru ir jāsaprot, ka arī dzērienos ir kalorijas. Dažreiz pat vairāk nekā pašos produktos, kuru vārdos šie dzērieni nosaukti. Tāpēc ir jāuzskaita visi dienas laikā izdzertie dzērieni. Visvairāk jāuzmanās no alkohola un dzērieniem, kuriem pievinojam cukuru. Katru dienu izdzerot vienu lieku baltu un saldu kafiju, gada laikā var pieņemties svarā par 5 - 10 liekiem kilogramiem. Aprēķins ir ļoti vienkāršs. Kafija latte ar cukuru atkarībā no izmēra var saturēt 100 - 200 kcal. Pareizinot to ar 365 dienām iegūstam skaitli 36500 - 73000 kcal. Viens kilograms liekā svara rodas, ja uzņemam 7000 liekas kcal.

Svara samazināšanas laikā ļoti būtiski ir aizstāt kalorijām bagātos dzērienus ar tīru ūdeni. Vēlams, lai dienas laikā izdzerat vismaz 4 glāzes tīra ūdens. Vēl būtiskāk ir tas, lai ūdens tiktu dzerts vismaz tikpat, bet labāk vairāk nekā visi pārējie dzērieni kopā.

Marvela Greja Diētas mājaslapā.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu