Sudraba: Saeimā rēķināmies ar vietu konstruktīvā opozīcijā (57)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Jaunajā Saeimā partija «No sirds Latvijai» (NSL) rēķinās ar darbu konstruktīvā opozīcijā, šodien raidījumā «LNT» atzina partijas vadītāja Inguna Sudraba.

«Jaunajā Saeimā mēs rēķināsimies ar vietu opozīcijā. Domāju, tā būs konstruktīva opozīcija, kas jaunizveidotai partijai nozīmē labas darba iespējas,» sacīja Sudraba.

Kā ziņots, Sudrabas vadītā partija jaunajā Saeimā tiks pārstāvēta ar septiņiem deputātiem. Rīgā varētu būt ievēlēti bijusī valsts kontroliere Sudraba un Jūrmalas pilsētas domes deputāts Romāns Mežeckis. Vidzemē NSL varētu pārstāvēt bijušais Satversmes tiesas vadītājs Gunārs Kūtris un diriģents Arvīds Platpers, bet Zemgalē no NSL saraksta varētu būt pārstāvēts Aivars Meija. NSL deputāta kandidāta vienu vietu Latgalē varētu aizņemt Silvija Šimfa, bet Kurzemē Ringolds Balodis.

Kā ziņots, pēc provizoriskajiem vēlēšanu rezultātiem «Saskaņa» jaunajā parlamenta sasaukumā ieguvusi 25 deputātu vietas, «Vienotība» - 23, Zaļo un zemnieku savienība - 21, nacionālā apvienība «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK - 17, «No sirds Latvijai» - septiņas, bet Latvijas Reģionu apvienība - astoņas.

Komentāri (57)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu