Cik daudz smalkmaizīšu drīkst apēst, ja vēlas saglabāt slaidu vidukli (23)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Turpinām Jūs iepazīstināt ar Marvela Greja diētas ieteikumiem. Nākošais padoms ir saistīts ar «TMS» faktora otro sastāvdaļu - Kviešu miltiem

Pirms turpināt, vēlreiz atgādināšu, kas ir «TMS faktors». Kā jau iepriekšējā padomā varējāt lasīt, tas ir būtiskākais no liekā svara veidošanās tiešajiem faktoriem. Jo tieši pārmērīga tādu produktu, kurus var apzīmēt ar burtiem «T» - Trekns, «M» - Milti (baltie kviešu), «S» - Salds, ēšana noved mūs pie liekā svara.

Briesmīgi ir tad, ja produktu var apzīmēt ar visiem trīs «TMS» faktora burtiem, taču arī viena un divu «burtu» pārmērīgi bieža «uzņemšana» ir bīstama slaidam viduklim.

Iepriekšējā reizē varējāt lasīt par «TMS faktora» burtu «S», jeb saldumiem. Šodien uzzināsiet par burtu «M», jeb baltajiem kviešu MILTIEM.

Cilvēkam, kurš vēlas samazināt lieko svaru iesaku pilnībā atteikties no produktiem, kuru pamatsastāvdaļa ir baltie kviešu milti. Parasti produktus, no kuriem vajadzētu atteikties, apzīmē ar vārdu «Konditoreja». Vislielākā problēma šajā ieteikumā ir tāda, ka šie produkti ir ļoti, ļoti garšīgi. Taču vienlaicīgi tie ir arī ļoti, ļoti nevēlami. Īpaši nevēlami tie ir cilvēkiem, kuriem jau ir problēmas ar lieko svaru.

Piefiksējiet katru reizi, kad apēdiet jebko, kas tiek apzīmēts ar nosaukumi «Konditoreja». Tam nevajadzētu būt biežāk par reizi nedēļā.

Šajā īsajā stāstā runa ir par produktiem, kuros ir baltie kviešu milti. Šiem miltiem nav nekā kopīga ar pārtikas piramīdā pieminētajiem graudaugiem. Garajā pārstrādes procesā tie ir zaudējuši visas savas sākotnēji vērtīgās graudaugu īpašības. Veselībai un svara pieaugumam nekaitīgi ir rupjā maluma miltu izstrādājumi, kuri ikdienā ir sastopami ļoti reti.

Ja šaubāties vai produktā ir baltie kviešu milti, pajautājiet to pārdevējam, pavāram vai oficiantam.

Marvela Greja Diētas mājaslapā.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu