Kādas sekas var būt svara samazināšanas diētai (6)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Iepriekšējā reizē pabeidzām Jūs iepazīstināt ar Marvela Greja diētas ieteikumiem un pastāstījām ar ko konkrēti jāsāk svara samazināšana. Šodien pastāstīsim, kas Jūs sagaida pēc svara samazināšanas.

Vispār jāsaka, ka svara samazināšanā pats grūtākais ir tieši tas, kas notiek pēc vēlamā svara iegūšanas. Īsāk sakot, noturēt iegūto rezultātu ir krietni sarežģītāk nekā to sasniegt. Lieta tāda, ka vairumā gadījumu, kad ilgi gaidītais svars ir sasniegts, cilvēks īsā laikā atgriežas pie iepriekšējiem ēšanas paradumiem un tā kā šie paradumi iepriekš bija radījuši lieko svaru, arī tagad liekais svars vienkārši atgriežas.

Ir tikai viens veids, kā panākt to, ka pēc diētas liekais svars neatgriežas. Ir jāizvēlas diēta, kura nevis vienkārši samazina svaru, bet maina Jūsu ēšanas paradumus pašos pamatos.

Nav lielas jēgas uzsākt svara samazināšanas diētu, ja jau pašā sākumā ir zināms, ka šādu ēšanas režīmu ilgāk par mistiskajām 7 vai 10 dienām izturēt nespēsiet. Pat ja svars tiks samazināts, nenovēršami atgriezīsieties pie iepriekšējiem netikumiem, jo 7 vai 10 atturēšanās dienas Jums nebūs neko iemācījušas.

Savukārt, ja izvēlēsieties tādu svara samazināšanas diētu, kuras ieteikumus spējat pieņemt kā derīgus visai atlikušai dzīvei, tad jauniegūto svaru spēsiet noturēt vēlamajā līmenī bez problēmām.

Tāpēc vēlreiz iesakām pārlasīt visus Marvela Greja diētas ieteikumus. Lai panāktu svara samazināšanu, Jums pietiks ja savā ikdienā ievērosiet 2 vai 3 no visiem padomiem.

Marvela Greja Diētas mājas lapā.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu