Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Ar skandalozu fotogrāfiju pret homofobiju protestē Aleksandrs Sokolovs (513)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aleksandrs Sokolovs

Pēdējā laikā aktuāls parādījies temats par netradicionāli orientētiem cilvēkiem, kā arī par homofobiju. Pēc ārlietu ministra Edgara Rinkēviča publiskās un drosmīgās atzīšanās šī tēma mums kļuvusi īpaši aktuāla. Šobrīd interneta vidē ažiotāžu izraisījusi arī skandalozā fotogrāfa publicēta fotogrāfija, kurā viņš redzams skūpstām vīrieti. Lai arī viņš pats nav biseksuāls, tā viņš pauž savu nostāju un protestu pret homofobiem.

«Es neesmu gejs. Neesmu pat biseksuāls. Vīrieši manī nekad nav izraisījuši dziļas jūtas un nekad nav piesaistījuši seksuāli. Toties, man nav aizspriedumu. Man nav bailes no savām domām, savām jūtam un savām vēlmēm,» tā savā sociālās vietnes «Facebook» profilā pavēstījis Sokolovs.

Viņš uzskata, ka cilvēkus pēc orientācijas iedalīt ir ļoti muļķīgi, kā arī bezjēdzīgi: «Iedalīt cilvēkus pēc seksuālas orientācijas ir tikpat bezjēdzīgi kā dalīt pēc matu krāsas vai pēc tā, kas kuram garšo. Es uzskatu, ka homofobija – tas ir pūļa efekts. Cilvēki pauž naidu, nospiežot savus personīgos konfliktus un iekšējo agresiju, saistītu ar šiem konfliktiem vai kādiem citiem personīgiem faktoriem. Tas nav uz pierādījumiem balstītu faktu atspoguļojums saistībā ar homoseksuālismu».

šeit

Komentāri (513)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu