«Jaunā viļņa» pārcelšana: Meladze cer uz brīnumu (230)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Krievijā pazīstamais komponists Konstantīns Meladze negatīvi uztver ideju par konkursa «Jaunais vilnis» pārcelšanu no Jūrmalas, vēstī «RIA Novosti», atsaucoties uz radiostaciju «Baltkom». 

Meladze cer, ka konkursa organizatori no ieceres attieksies un konkurss arī turpmākos gadus norisināsies Latvijas kūrortā.

«Personīgi es neapšaubāmi pret šo lēmumu izturos negatīvi. Jūrmala - tā ir brīnišķīga vieta ar absolūti unikālu atmosfēru. Man ar šo pilsētu saistās daudz laimīgu atmiņu un man ir ļoti žēl, ka viss notiek tieši tā,» viņš sacīja.

Meladze norādīja: «Ja festivāls pārcelsies uz kādu citu pilsētu, tad tas būs pavisam cits festivāls, un viss būs jāsāk no nulles. Man kā žūrijas loceklim būtu ļoti skumji pārcelties uz citu pilsētu,» viņš sacījis sarunā ar «Baltkom».

Viņš norādījis - cerība, ka «Jaunais vilnis» paliks Jūrmalā, joprojām saglabājas.

«Es pieļauju kompromisus, jo jau ne pirmo gadu izskanējušas baumas, ka festivāls pārcelsies uz citu vietu, tomēr vienmēr izdevās atrast vienotus saskarsmes punktus, un festivāls palika. Arī šoreiz es ceru uz brīnumu,» viņš sacījis.

«Jaunais vilnis» Jūrmalā noticis kopš 2002.gada.

Komentāri (230)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu