Grigule vakar nav piedalījusies nevienā EP balsojumā (36)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Eiropas Parlamenta (EP) deputāte Iveta Grigule (ZZS) vakar nav piedalījusies nevienā EP balsojumā, tostarp par neuzticības izteikšanu Žana Kloda Junkera vadītajai Eiropas Komisijai (EK), liecina balsojuma rezultāti.

Grigule, kura vakar kopumā nepiedalījās astoņās balsošanās, tostarp par neuzticības izteikšanu Junkera vadītajai komisijai, aģentūrai LETA sacīja, ka balsošanu laikā viņai esot bijusi tikšanās. Deputāte gan neprecizēja, ar ko tikusies.

Jau ziņots, ka EP likumdevēji noraidījuši neuzticības balsojumu Junkera vadītajai EK.

Pateicoties žurnālistiem, nesen atklātībā nonāca informācija, ka vairāk nekā 340 starptautiskās korporācijas ar Luksemburgas valdības atbalstu izvairījušās no nodokļu maksāšanas miljardiem dolāru apmērā. Tas noticis laikā, kad Luksemburgas valdību vadīja Junkers.

EP par neuzticības balsojuma sarīkošanu balsoja tikai 101 likumdevējs. Pret balsoja 641 EP deputāts.

Grigule, kuras bijušās grupas pārstāvji bija starp tiem EP deputātiem, kuri pieprasīja neuzticības balsojumu, iepriekš aģentūrai LETA skaidroja, ka «EK tikai nesen ir sākusi strādāt, tādēļ šādi gāšanas mēģinājumi nav korekti un es to nevaru atbalstīt».

Komentāri (36)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu