Roberto nevar pazīt - zaudējis 14 kilogramus (43)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Itāļu izcelsmes mūziķis un šovmenis Roberto Meloni savai 37.dzimšanas dienai sagādājis dāvanu - ieguvis skaistu augumu, raksta žurnāls «Kas Jauns».

"Priecājos, ka beidzot esmu ticis vaļā no saviem kāmīša vaigiem un apaļīgā vēdera,» saka Roberto.

Roberto stāsta, ka pavasarī, piedaloties TV šovā «Izklausies redzēts», sapratis, ka viņa liekais svars uz skatuves traucē, tāpēc devies uz trenažieru zāli un nolīdzis privāto treneri. Treneris sastādījis individuālo treniņa programmu un izveidoja speciālu ēdienkarti.

Roberto nācies atteikties no baltmaizes, makaroniem, pastas, karbonādes un citiem ēdieniem, kuri ir ļoti barojoši. Tā vietā Roberto tagad izvēlas olas, rupjmaizi un salātus.

Arī sāls un cukurs vairs nav itāļu dziedātāja ēdienkartē. Sāls vietā ir čilli, bet baltā cukura vietā tumšais cukurs.

Vēl ieteikts dzert daudz ūdens. Ik dienas Roberto maltīti ietur piecas reizes.

Galvenā ēdienreize ir brokastis. Tajās Roberto notiesā divas olas vai omleti, rupjmaizi ar biezpienu, salātus, pāris tasīšu espreso un burkānu sulu.

Sākumā bijis grūti pierast pie pārmaiņām, tagad jau esot vieglāk, bet alternatīvu iemīļotajam našķim - šokolādei Roberto vēl neesot atradis. Ja ļoti sakārojas šokolādi, tad viņš nopērk tādu, kuras sastāvā ir 90% kakao.

Protams, fiziskās aktivitātes ir neatņemama sastāvdaļa svara samazināšanas procesā, tāpēc Roberto trenažiera zāli apmeklē piecas reizes nedēļā. Tagad viņam ir jau divi treneri - viens trenažieru un svaru zālei, otrs TRX vingrinājumiem.

Sākot svara samazināšanas programmu Roberto svēra 95 kilogramus, tagad viņa svars ir tāds, kāds bija 22 gadu vecumā.

Roberto saka, ka viegli nav, bet rezultāti esot laba motivācija nepadoties.

Komentāri (43)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu