Interneta sensācija: <i>Apnarkojies</i> BBC korespondents mēģina veikt savu darbu (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Internetā plašu popularitāti izpelnījies kāds video, kurā redzams raidsabiedrības BBC korespondents, kurš darba laikā nejauši apreibinājies, stāvot pie degošas narkotiku kaudzes.

«The Telegprah» vēstī, ka BBC korespondents Austrumos Kventins Somervils video, kura nosaukums ir «Neieelpo», izskatās narkotiku iespaidā, stāvot pie degošas heroīna, opija un hašiša kaudzes.

Korespondents vairākas reizes mēģina pateikt sakāmo, taču viņu pārņem smieklu lēkme.

Somervils, publicējot video, norādījis, ka šajā gadā bijis daudz ložu, tāpēc cilvēki ir pelnījuši svētku jautrību uz viņa rēķina.

Vēlāk gan video tika izdzēsts, iespējams, autortiesību dēļ, taču internets paliek internets - video kopijas turpina klejot tīmeklī.

BBC pārstāvis norādījis, ka šis video uzņemts pirms četriem gadiem un nekad netika pārraidīts televīzijā. Raidsabiedrība gan nesniedza plašākus komentārus, ka arī neatklāja, kur šis video ir uzņemts.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu