Cilvēkus satrauc helikopteri virs Rīgas - tie būs «tik ilgi, cik nepieciešams» (179)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Sākoties Latvijas prezidentūras pasākumiem Eiropas Savienības (ES) Padomē, daudzi rīdzinieki pamanījuši, ka virs Rīgas centra un Latvijas Nacionālās bibliotēkas riņķo helikopteri.

Iedzīvotāji sociālajos tīklos raksta, ka sajūtas, kādas rodas redzot vai dzirdot helikopteru, nav patīkamas. Tā kā šāda aktivitāte gaisā virs Rīgas nav vērojama bieži, portāls «Apollo» sazinājās ar Drošības policiju (DP), kur skaidroja, ka iedzīvotāju uztraukumam nav pamata.

DP skaidro, ka helikopteri virs Rīgas centra ir papildus drošības pasākumi. Iedzīvotājiem par to nav jāuztraucas, taču jārēķinās, ka patruļas no gaisa būs tik ilgi, cik nepieciešams.

Šādi drošības pasākumi būs spēkā laikā, kad Rīgā notiks ar prezidentūru saistītie pasākumi. Pilnībā visu prezidentūras laiku helikopteru patruļas virs Rīgas nav gaidāmas, jo dienās, kad pasākumi nenotiek, tās nav nepieciešamas.

Komentāri (179)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu