Kādas ēdienu atkarības nomoka slavenības (2)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Skaidrs, ja esi zvaigzne, tad izskata labad tev noteikti ir jāseko līdzi savai ikdienas ēdienkartei. Taču visi esam cilvēki un ir kāds ēdiens, kam īpaši grūti turēties pretī. Lūk, sešas slavenības atklāj savus kārumus, kuru dēļ nereti ir grēkojušas diētu laikā.

Andželina Džolija (Angelina Jolie) un kartupeļu čipsi. Kas to būtu domājis, ka slaidā auguma īpašniece nespēj atteikties no kraukšķīgiem kartupeļu čipsiem.

Teilore Svifta (Taylor Swift) un cukurs. Enerģiskajai mūziķei Teilorei Sviftai ar vielmaiņu noteikti viss ir kārtībā, jo viņas milzu kāre uz saldumiem nemaz nav ietekmējusi viņas auguma aprises. Hmmm... ja nu vienīgi atbilde uz šo jautājumu ir viņas enerģiskā kustēšanās. Vismīļākie saldumi - «Pop-Tarts» saldie tosti un sausās brokastis ar kanēļa garšu «Cinnamon Toast Crunch».

Skārleta Johansone (Scarlett Johansson) un vistu spārniņi. Daiļā aktrise Skārleta Johansone nespēj atturēties no pikantiem vistu spārniņiem. Īpaši, ja tas viss nāk komplektā ar alu!

Meraija Kerija (Mariah Carey) un pica. Dziedātāja Merija Kerija dievina picas, īpaši ar dubulto siera piedevu.

Britnija Spīrsa (Britney Spears) un šokolādes batoniņi. Popdīva Britnija Spīrsa ir kā traka uz šokolādes batoniņiem - «Snickers», «Mars», «Twix», «Lion» u.c.

Kristina Ričija (Christina Ricci) un fast foods. Aktrise Kristina Ričija atzīstas, ka nespēj dzīvot bez čīzburgeriem.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu