«Charlie Hebdo» nākamais numurs iznāks sešās valodās (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Franču satīras žurnāla «Charlie Hebdo» nākamais numurs - pirmais pēc asiņainā uzbrukuma - iznāks sešās valodās, tostarp angļu, arābu un turku, otrdien paziņojis žurnāla galvenais redaktors.

Tomēr tikai franču, itāļu un turku versijas tiks izplatītas drukātā formātā, bet numurs angļu, spāņu un arābu valodā būs pieejams elektroniski, preses konferencē Parīzē paziņoja «Charlie Hebdo» galvenais redaktors.

«Charlie Hebdo» žurnālists Patriks Pellū iepriekš izteicās, ka jaunais numurs iznāks 16 valodās.

Jau vēstīts, ka nākamā numura tirāža būs trīs miljoni eksemplāri parasto 60 000 vietā un tajā atkal būs redzamas pravieša Muhameda karikatūras.

Bruņoti islāmisti - brāļi Šerifs un Saīds Kuaši - pagājušo trešdien Parīzē iebruka žurnāla «Charlie Hebdo» redakcijā, noslepkavojot 12 cilvēkus. Uzbrukuma gaitā šāvēji klieguši «Allāhs ir dižens» un «Mēs esam atriebuši pravieti». Tas ir asiņainākais teroristu uzbrukums Francijā pēdējo 40 gadu laikā.

Brāļi Kuaši tika nogalināti piektdien policijas operācijas gaitā.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu