EP deputātu nelielā klātbūtne Straujumas runas laikā nav labs signāls Latvijai (142)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ivetas Grigules ievēlēšana Eiropas Parlamentā (EP) sevi ir attaisnojusi, un viņa savu darbu veic kvalitatīvi, savukārt prezidenta vēlēšanās Andris Bērziņš saņems vienbalsīgu partijas atbalstu, ja viņš izlems kandidēt otro reizi, raidījumam «Rīta Panorāma» teica Zaļo un Zemnieku savienības (ZZS) Saeimas deputāts Augusts Brigmanis.

Brigmanis norāda, ka Grigule regulāri ierodas Latvijā, un atskaitās par padarīto darbu EP. Tāpat Grigulei ir lielas iespējas būt ievēlētai ZZS valdē.

Vakar uzrunu EP deputātiem teica Latvijas premjerministre Laimdota Straujuma, un uz to ieradās apmēram 100 deputāti no vairāk nekā 700. Brigmanis saka, ka šāds apmeklētāju skaits nav labs signāls Latvijai. «Iespējams, ka vispirms deputātus ir jāiedrošina ierasties, ka šajā uzrunā būs kas ļoti svarīgs un nozīmīgs. Taču viņi to uztver par ikdienišķu notikumu, uz kuru var arī neaiziet. Izskatās, ka lielākā daļa EP deputātu neuzskata, ka Straujumas uzruna būtu bijusi svarīga,» secina Brigmanis.

Brigmanis saka, ka jautājums par valsts drošību ir ļoti mainīgs, un aizsardzības ministrs Raimonds Vējonis, kā arī Aizsardzības ministrija ļoti uzmanīgi seko līdzi notiekošajam pasaulē. Runājot par iespējamiem teroraktiem, atbildīgie Drošības dienesti rīkojas, lai šādi terorakti nenotiktu.

Šovasar gaidāmas valsts prezidenta vēlēšanas. Ja Andris Bērziņš pieņems lēmumu kandidēt vēlreiz, tad ZZS vienbalsīgi atbalstīs esošo valsts prezidentu, norādīja Brigmanis.

Komentāri (142)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu