Noskaidroti šova «Dejo ar zvaigzni» dalībnieki! (34)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/Apollo

5.februārī viesnīcā «Baltvilla» televīzijas šova «Dejo ar zvaigzni» organizatori atklāja, kuri no Latvijā zināmiem cilvēkiem piedalīsies raidījuma ceturtajā sezonā.

Jau drīzumā televīzijas skatītāji varēs vērtēt tādu Latvijā zināmu cilvēku dejotprasmi, kā televīzijas sejas Annas Lieckalniņas, aktrises Evijas Skultes, dziedātājas Lienes Greifānes.

«Dejo ar zvaigzni» šovā piedalīsies arī uzņēmēja Svetlana Loeva, dziedātāja Lolita Novikova, «Latvijas lepnums» balvas ieguvējs Mārtiņš Oliņš, žurnālists Ansis Pūpols, fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs, aktieris Gints Grāvelis, šefpavārs Elmārs Tannis un modele Diāna Kubasova.

Jau zināms, ka par televīzijas šova vadītājiem izvēlēts burvīgs duets - Maija Silova un Jānis Āmanis.

M.Silova dalās pārdomās par gaidāmo: «Deja – tas ir stāsts, un man būs interesanti, kādus stāstus mums pavēstīs dalībnieki. Katra svētdiena būs gluži vai pavadīta Šeherezādes kompānijā, un mums būs mūsdienīga pasaka, ko redzēt, sajust un piedalīties tajā, kur neiztrūks kuriozu un neparedzamu situāciju pavērsienu, jo nebūs tikai bizē, marmelāde un zefīrs, arī sava vērmeļu saujiņa mūs gaida.»

Dalībniekus vērtēs profesionāļi

Dejo ar zvaigzni dalībnieku uzstāšanos ik svētdienas vakaru vērtēs patiesi stingra žūrija. Tās sastāvā būs baleta pedagogs Vladimirs Ponomarjovs, profesionālo sporta deju sacensību tiesnese un trenere, deju studijas 7 vadītāja Agita Mironova un mūziklu un muzikālo izrāžu horeogrāfs A.Kivlenieks.

«Dejo ar zvaigzni» no 22.februāra svētdienās 20:00 tiešraidē kanālos TV3 un TVPlay!

Komentāri (34)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu