Top Rēzijas Kalniņas dzejas un mūzikas cikls (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gunita Kļava/LETA

Top Rēzijas Kalniņas dzejas un mūzikas cikls «Brīdis pēc vakariņām», aģentūru LETA informēja Kalniņas producents Sandis Mohovikovs.

Kalniņa koncertos uzstāsies kopā ar Kasparu Zemīti, Kārli Lāci un Laimu Jansoni.

«Domāju, ka katram, kurš lasa dzeju, ir bijuši brīži, kad, lasot dzeju, šķiet, ka dzejnieks ir ielūkojies mūsu sirds stūrīšos un norakstījis tās slēptākās ilgas un jūtas. Mēs gribam dalīties ar tiem dzejoļiem, kas ir uzrunājuši mūsu sirdis,» par projektu pastāstīja Kalniņa.

«Brīdis pēc vakariņām» esot aizsācies Kalniņas mājās. «Pēc vakariņām mēs ar draugiem paņēmām no grāmatplaukta dzejas grāmatas un lasījām viens otram, daloties savā dzīves izjūtā, kas atspoguļojas dzejā. Mēs jūs aicinām klausīties dzeju un ļaut sirdij piedalīties cilvēku intīmākajā sirds sarunā - dzejā, kas ir viskoncertētākā dzīves esence vārdu formā,» uzsvēra Kalniņa.

Koncerti notiks dažādās Latvijas pilsētās. Kopā ar Zemīti Kalniņa uzstāsies Liepājā 25.februārī, Rēzeknē 26.februārī, Cēsīs 27.februārī un Jelgavā 28.februārī. Zemītis Kalniņai pievienosies 24.martā Ventspilī, 25.martā Madonā, 26.martā Lielvārdē un 27.martā Rīgā. Kalniņas un Jansones koncerti notiks 26.aprīlī Valkā, 27.martā Rīgā, 28.aprīlī Ādažos un 29.aprīlī Daugavpilī.

Biļetes pieejamas «Biļešu paradīzes» kasēs.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu