No Rīgas izlidojušai «Ryanair» lidmašīnai incidenta dēļ jāveic ārkārtas nosēšanās (122)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Kāds piedzēries vīrietis sāka neadekvāti uzvesties, tādēļ «Ryanair» lidmašīna, kas lidoja no Rīgas uz Dublinu, bija spiesta veikt ārkārtas nosēšanos Orhūsas lidostā Dānijā, vēsta ārvalstu mediji.

Pasažieri nofilmēja incidentu, un ievietoja to portālā «YouTube». Video redzams, kā vīrietis sit pa lidmašīnas sienām, kā arī mēģina izaicināt citus pasažierus. Vairāki cilvēki mēģināja apturēt iedzērušo vīrieti, un piloti pieņēma lēmumu veikt ārkārtas nosēšanos Dānijā.

Tiek vēstīts, ka lidmašīna bija ceļā no Rīgas uz Dublinu Īrijā, taču iereibušā vīrieša dēļ lidmašīna veica nosēšanos Orhūsas lidostā Dānijā. Iereibušais pasažieris tika arestēts un nogādāts vietējā policijas iecirknī.

Vietējās policijas pārstāvis saka, ka arī policistiem nebija vienkārši tikt galā ar agresīvo pasažieri.

«Viņš uzvedās provokatīvi un neadekvāti, taču pasažieris nevienu neievainoja,» teikts policijas ziņojumā.

Savukārt «Ryanair» izplatījusi oficiālu ziņojumu, kurā atvainojas saviem pasažieriem.

«Mēs sadarbosimies ar policiju, kā arī šim pasažierim tiks noteikts aizliegums lidot mūsu lidmašīnās. Mēs atvainojamies mūsu klientiem par radītajām neērtībām,» teikts ziņojumā.

Komentāri (122)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu